V. Lábközépcsontom eltört, megműtették (elmozdulással járt). Valaki tapasztalt már ilyet? Mennyi idő után gyógyul meg?
Foci közben rosszul léptem és eltört, röntgen után egyből mondta az orvos hogy műteni kell, kaptam fekvőgipszet (már két hete). Meddig lesz fekvőgipszben a lábam? mindenképpen kell utána járógipsz?
Az első kontrollnál az orvosom azt mondta hogy jól sikerült a műtét, a seb tiszta és semmi gond nincs. Megkérdeztem hogy meddig lesz rajta a gipsz és mondta talán 4 hét mert kicsi a csont ami eltört. Pár napja mentem kontrollra mégegyszer, ahol egy másik orvos látott el, és azt mondta hogy csütörtökön (pontosan két hét a műtét után) menjek varratszedésre, és valószínűleg bokarögzítőt vagy járógipszet adnak mert jól néz ki a csont (megröntgenezték). A kérdésem az, hogy valakinek van hasonló tapasztalata? mire lehet számítani ilyen műtétek után?
Köszönöm az infót :)
Mindenképp járni fogok majd gyógytornára, főleg hogy rendszeresen sportolok.
Ami érdekel hogy a járógipsz levétele után rögtön tudtál járni? Vagy mankóval? Ha az utóbbi akkor meddig tartott mire teljesen szabad kezekkel lehetett járni?
Egyébként lehet hogy változó a gyógyulási idő attól függően hogy volt-e szükség műtétre vagy nem, de azért köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!