Térdfájdalom? Mi lehet? 16/F
Figyelt kérdés
Még augusztus végén elestem robogóval, a baltérdemre, nagyon nagy mély sebek keletkeztek rajta, csak azért nem kaptam tetanuszt, mert még érvényes volt a 6. osztályos oltás rá, a hegek ott is maradtak, erősen lefertőtlenitették a sürgősségin, majd bekötötték, nem röntgenezték meg, az orvos aztmondta inkább csak a felület sérült és úgy a csont izület stb nem..Nem röntgenezték meg, és azóta van olyan hogy behajlítva tartom a lábam, egy ideig 2-3 percig, utána alig tudom kinyútjani, belenyilaló fájdalmat érzek, ha hirtelen kinyújtom kevésbé fáj, ha lassan kinyújtom akkor jobban fáj..De most volt vagy 1-2 hét amikor nem is fájt, mintha akkor kevesebbet terheltem volna..De mostanában sokat futok stb, és most megint nagyon elkezdett..Szerintetek?2018. nov. 15. 19:30
1/2 anonim válasza:
Ez csak rosszabb lesz. Menj el a háziorvoshoz, és mondd el a panaszodat. Lehet, hogy műteni is kell majd vele. Nem tudom, hova fog első körben beutalni, ortopédia, reumatológia, de szerintem szánj rá feltétlen időt.
2/2 anonim válasza:
Mindenképpen látogasd meg az orvost. Ha 16 évesen, 3 hónap alatt nem gyógyult meg, akkor valamit kezdeni kell vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!