Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » A porckopásból hogy lehet...

A porckopásból hogy lehet kigyógyulni?

Figyelt kérdés
Korai porckopásom van. Ezzel mit lehet kezdeni? Valakivel volt már ugyanígy? Ebből idővel kigyógyulok ha pihentetem vagy orvoshoz kell fordulnom? Köszi előre is a normális válaszokat! :)

2018. júl. 12. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Honnan tudod, hogy porckopásod van, ha nem mentél orvoshoz? Mindenesetre menj el. Visszafordítani nem lehet, csak stagnáltatni jó esetben. Proenzi 3 vagy ugyanilyen összetételű szert érdemes szedni, plusz megfelelő gyógytorna.
2018. júl. 12. 20:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Anyukám korházban dolgozik valamennyire ért az ilyenekhez, és ő mondta hogy az van nekem, de ez nyilván nem 100%...és a tünetek is egyértelműek.
2018. júl. 12. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Lóadag kondroitin szulfát és glükózamin pár hónapos szedése még a kattogó ízületemen is segített. Több orvos is van a családban, mind azt mondta, hogy ebből műtét lesz.

Nem lett...

2018. júl. 12. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
Ahogy az öregek mondták: a fájást majd kihúzza az a jó sárga, agyagos föld... Porckopásnak nevezik azt az izületi fájdalmat, amit még képalkotó eljárásokkal sem tudnak igazán (mérésekkel alátámasztva) pontosítani és azonosítani, magyarán egy nesze semmi, fogd meg jól.
2018. júl. 12. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Dehogynem tudnak, a röntgenen kiválóan látszik.
2018. júl. 12. 22:45
 6/6 anonim válasza:
3.as Ha megkérdezhetem neked milyen készítmény vált be?
2019. jan. 26. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!