Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziobol hogyan lehet...

Depressziobol hogyan lehet kigyogyulni?

Figyelt kérdés
Ugy erzem lassan megorulok. Nem beszelek a problemaimrol mert nincs kinek. Akiben megbizom annak azert nem tudom elmondani mert o maga is teljesen kivan borulva. En mindenkit meghallgatok de par hete erzem,hogy nem tudok mar tovabb senkinek a lelki szemetese lenni mert igy is tul sok rossz tortenik velem,nemhogy masok gondjan is en torjem a fejem. Elveszik az erom es a kedvem.Mar csak munkabol all az eletem es a keves szabadidomben meg csak elvagyok mint egy zombi.Csak fekszek es gondolkodok meg szomorkodok. Orvosnal voltam 10 eve es telenyomtak mindenfele gyogyszerrel amitol jobban voltam de nem szeretnek gyogyszereken elni. Ma ugy dontottem,hogy veget vetek ennek es elso korben probalok kicsit megszabadulni azoktol akik lelkileg lehuznak. Talpra kell allnom es elvezni az eletet. Akinek sikerult a valtozas kerem irjon es segitsen nekem az otleteivel es a tapasztalataival. Koszonom
2018. máj. 17. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt kell "megdolgozni", amitől kialakult a depresszió, erre a legjobb a mélylélektani terápia.
2018. máj. 17. 21:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Kudarcok,csalodasok,szeretethiany es parkapcsolati problemak. Nem is tudom szetvalasztani mert ez igy egybe volt es van jelen az eletembe most is.
2018. máj. 17. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:
32%

Ha segített a gyógyszer, és nem volt komoly mellékhatása, szerintem érdemes szedni.

Magaddal tolsz ki ha nem szeded. Gondold el ha az utóbbi 10 évben szedted volna, legalább azokban a hónapokban amikor nem voltál jól, jobban élvezhetted volna az életed, minőségibb lett volna. Csak egyszer élsz, és jelenleg nincs jobb megoldás a depire mint a gyógyszer, a mélylélektani terápia 10 ezer/ülés, és rengeteg kell belőle, vagy haszál egy kicsit vagy nem az idődről energiádról nem is beszélve.

2018. máj. 17. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!