Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segitség hogy tudnék kigyógyul...

Segitség hogy tudnék kigyógyulni? Trichomonas vaginalis és bakteriális vaginózis.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék tőletek segítséget kérni hogy átlagosan mennyi ennek az egésznek a lefolyási ideje és ez a két fertőzés jelentkezhet együtt? kb 2 hete trichonomassal kezelt a nőgyógyász (Klion D és tabletta az utóbbit partner is.) Azt hittem elmúlt de ahogy elhasználtam a maraék kuppot ismét rendellenes folyásom lett visszamentem másik dokihoz ő már bakteriális vaginózisra adott Fluomizint és Travocort krémet (utóbbit partner is használja) Igaz a mostani kezelésnél még csak harmadik kupnál tartok de félek hogy ez sem lesz hatásos... Mit tehetnék? (Márcousban voltam rákszűrésen rendben voltam)

2018. jún. 22. 00:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

O.o. Keressetek fel egy másik szakorvost. Egy olyat, aki keni-vágja a nemi betegségeket. Az a baj, hogy egy csomó baktériumtörzs kezd egyre ellenállóbb lenni az antibiotikumok ellen, például már létezik egy olyan új gonorthea-törzs, amely nem vagy alig-alig reagál a különböző gyulladáscsökkentő, méregerős szerekre.

Tudom, hogy kissé necces kérdés, de esetleg nem használtok rendszeresen olyan szexuális segédeszközt, amelyen a baktériumok simán eltenyésznek, aztán visszajuttatod a gané kórokozót a puncidba?

2018. jún. 22. 01:13
 2/5 Horváth Anikóka válasza:
100%
Dobd ki az összes bugyidat,és pamut alsóneműt vegyél helyette,nem szabad szűk nadrágot hordani,és wczes utan hasznalj nedves wc papirt.annyit tehetsz még hogy teafa olajat cseppentesz a bugyidra minden reggel.macmiror hüvely kúp amugy nagyon hatasos.
2018. jún. 22. 04:41
 3/5 Horváth Anikóka válasza:
100%
És a partner kezelése hosszasan
2018. jún. 22. 04:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem szoktunk semmi ilyesmit használni és már egyébként így minden higéniai szokást betartok amit csak lehet...a gyógyszereket két külön orvos írta fwl.

2018. jún. 22. 06:47
 5/5 anonim ***** válasza:
A tulzott tisztalkodas is okozhatja. De nem kell egyvol ugy beszarni, kb olyan mint egy bakterialis kohoges vagy ilyesmi. Nem a vilag vege
2018. júl. 16. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!