Segitség hogy tudnék kigyógyulni? Trichomonas vaginalis és bakteriális vaginózis.
Sziasztok!
Szeretnék tőletek segítséget kérni hogy átlagosan mennyi ennek az egésznek a lefolyási ideje és ez a két fertőzés jelentkezhet együtt? kb 2 hete trichonomassal kezelt a nőgyógyász (Klion D és tabletta az utóbbit partner is.) Azt hittem elmúlt de ahogy elhasználtam a maraék kuppot ismét rendellenes folyásom lett visszamentem másik dokihoz ő már bakteriális vaginózisra adott Fluomizint és Travocort krémet (utóbbit partner is használja) Igaz a mostani kezelésnél még csak harmadik kupnál tartok de félek hogy ez sem lesz hatásos... Mit tehetnék? (Márcousban voltam rákszűrésen rendben voltam)
O.o. Keressetek fel egy másik szakorvost. Egy olyat, aki keni-vágja a nemi betegségeket. Az a baj, hogy egy csomó baktériumtörzs kezd egyre ellenállóbb lenni az antibiotikumok ellen, például már létezik egy olyan új gonorthea-törzs, amely nem vagy alig-alig reagál a különböző gyulladáscsökkentő, méregerős szerekre.
Tudom, hogy kissé necces kérdés, de esetleg nem használtok rendszeresen olyan szexuális segédeszközt, amelyen a baktériumok simán eltenyésznek, aztán visszajuttatod a gané kórokozót a puncidba?
Szia!
Nem szoktunk semmi ilyesmit használni és már egyébként így minden higéniai szokást betartok amit csak lehet...a gyógyszereket két külön orvos írta fwl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!