Ghhd kérdése:
Véletlenül leöntöttem magam forró olajjal mit csináljak?
Figyelt kérdés
Elkésett felhójagosodni és egyáltalán nem érzem2018. júl. 12. 23:05
1/16 A kérdező kommentje:
*elkezdett
2018. júl. 12. 23:06
2/16 anonim válasza:
Ha valoban leontotted volna magad akkor nem irogatnal ide.
3/16 anonim válasza:
Kopni nyelni nem tudnal a fajdalomtol.
4/16 anonim válasza:
először is vagy 10 percig engedd rá a hideg vizet!
5/16 anonim válasza:
Hideg vizet folyass rá. Mekkora terület?
6/16 anonim válasza:
Bar kerdeses hogy az mit jelent nalad hogy leontotted mert ugy hangzik mintha egy labosnyit locsoltal volna magadra.
7/16 anonim válasza:
Ha leöntötted volna magad, akkor az komolyabb probléma lenne annál, mint hogy ide írkálj, már úton lennél az ügyeletre. Ha leöntöd magad, az minimum egy fél lábszár, egy törzs, vagy egy fél kar... Én ismerek olyat aki leöntötte magát forró olajjal, nem gyakorizott hidd el, hanem kórházban feküdt pár napot... Te max lefröcskölted magad olajjal, folyass rá hideg vizet.
8/16 A kérdező kommentje:
Csak a kezemen a nagyujjamat öntöttem le arra meg azért nem hívők mentőt azért írtam ide hátha valaki tud valami jó tanácsot rá.
2018. júl. 12. 23:16
10/16 anonim válasza:
Tartsd víz alá, már írtuk... Sokáig, ,10-15 percig legalább. Aztán laza gézkötést tegyél rá, ne ragtapaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!