Bordatörés gyanújával melyik szakrendelést kell felkeresni?
Figyelt kérdés
9 napja estem és azóta fáj az oldalam baloldalon, attól tartok elrepedt a bordám. El akarnék menni orvoshoz, de nem tudom, hogy melyikhez kell elmennem ezzel.2018. jún. 14. 11:42
2/3 anonim válasza:
Szerintem már minden kórházban van sürgősségi osztály. Első körben oda kell menni.Ha esetleg még sincs,akkor a baleseti ambulanciára kell menni
3/3 anonim válasza:
Ha kisvárosban élsz, elmész a háziorvosodhoz, aki beutal röntgenre. Ott majd kiderül, pontosan mi bajod, de nem sok mindent tudnak vele csinálni. Max. 1-2 hét pihenés (táppénz, ha dolgozol). Azért nézesd meg.
Nekem volt már egy balesetben eltörve a bordám 2000-ben, amiről akkor nem tudtam, mert más törések, zúzódások, horzsolások, hematómák sokkal jobban fájtak. 2015-ben lecsúsztam egy felfagyott lépcsőn, akkor a röntgen-leletre az írták: "újabb törés nem látható".
Innen tudtam meg, h. egyáltalán el volt törve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!