Mivel tudnám rávenni magam a vezetésvizsgára?
Még nyáron levezettem a vizsgához kötelező óraszámot, nyilván még gyakoroltunk volna, de felforgatta az életemet, hogy műtétre kellett mennem. Iszonyatosan remélem, hogy többször nem kell.
De valamilyen szinten úgy érzem, hogy a vezetést képtelen vagyok folytatni. Pár hónapja volt egy autóbalesetem, a szembejövő autó áttérve a sávunkba frontálisan nekünk ütközött. Az autónk eleje totálisan megsemmisült. A hátsó ülés kiszakadt. Isteni csoda, hogy túléltem édesanyámmal.
De ez nagyon megrázott. Már volt egy autóbalesetem három éve, akkor fejre álltunk, de az nem rázott meg ennyire. Ami továbbá még iszonyatosan aggaszt, hogy a rendőrségi ügy egyáltalán nem halad, ha végre el tudnám kezdeni a műtét miatt elhalasztott egyetemet, akkor is valószínűleg hazarángatnának kihallgatás meg hasonló nyalánkságok miatt.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!