Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szerintetek lehet komolyabb...

Szerintetek lehet komolyabb baj az anya jegyemmel?

Figyelt kérdés
kb olyan kettő hete suliba menet éreztem hogy a táskám a hátam alsó részén levő anyajegyem kidörzsölte és vérezni is kezdett .Az idő múlásával sajnos nem tudott gyógyúlni mert mindig valamilyen külső hatás érte ,este hátamra átfordultam ,székben rosszul fordultam és még jobban kidőrzsöltem .Szerintetek hova mennyek ezzel a problémámmal .Illetve ennyi idő alatt van valószínűsége hogy valamilyen komoly bajom is származhat belőle .19 éves fiu vagyok és kicsit félek hogy bármi bajom eshet .
2018. ápr. 28. 00:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Mutasd meg bőrgyógyásznak, ha ennyire rossz helyen van, hogy gyakran sérül, akkor le szokták szedni, mielőtt még baj lenne belőle.
2018. ápr. 28. 00:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász. Hamar lekapják, utána még menned kell egy varratszedésre és ennyi a történet :)
2018. ápr. 28. 08:18
 3/3 anonim válasza:
Menj el minnél hamarabb bőrgyógyászhoz,ott leszedik,és ennyi. Viszont így simán lehet bőrrákod,és bármilyen bőrbetegséged...
2018. ápr. 29. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!