Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mennyire fáj a branül?

Mennyire fáj a branül?

Figyelt kérdés
Tudom mindenkinek más, de úgy alapjában véve. 15 vagyok műtétem lesz, de az nem is érdekel, mert altatva leszek viszont előtte szúrják be a branült és ájulás szélén vagyok ha tűt szúrnak belém...Valamint ha tudtok műtét előtti "stresszoldó" dolgokat amik előtte lenyugtatnak azt is megköszönném ha leírnátok :)

2018. ápr. 9. 18:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem fáj.

Nekem anno 8x szúrták, mert nagyon vékonyak a vénáim és szétdurrantak mindig. :D

2018. ápr. 9. 18:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát annyira fáj a beszúrás, mint bármilyen tűvel való szúrás, de utána maga a branül az nem fáj.
2018. ápr. 9. 18:15
 3/13 Jasmine999999 válasza:
Lényeg, hogy mikor szúrják ne oda nézz, és ne próbáld hajligatni picit se, figyelj oda, ha műtét után még maradna picit. Fogösszeszorítás is segít, és ne ficánkolk, bármennyire is izgulsz, mert úgy nehezebben találják el, és ha elsőre nem sikerült nekik, akkor is maradj nyugton.
2018. ápr. 9. 18:29
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát annyira fáj a beszúrás, mint bármilyen tűvel való szúrás, de utána maga a branül az nem fáj.
2018. ápr. 9. 18:32
 5/13 anonim ***** válasza:

A vénás mindig sokkal jobban fáj, de figy, ezt muszáj. Ki lehet bírni abszolút. Szar, de ki lehet, és utána nem is fogsz emlékezni, idővel halványul.

Nekem mind a kétszer a kézfejemen szúrtak, és az nagyon érzékeny volt utána is (nem tudtam fogni, mert éreztem a tűt, és fájt).

2018. ápr. 9. 19:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Egyre figyelj oda! Ha már branül. Mentő vitt kórházba, mentősök szúrták be.Ha jól tudom a mentős 3napig lehetett volna bent. Napokig fel se tudtam kelni szóval kb egy hét után elkezdett dagadni(keményedni) szóltam a nővérnek. Két slukk közt kivette....visszagondolva nem értem hogy cigizhetett az osztályon. Lényeg: ha feszít dagad akkor ragaszkodj a cseréhez.
2018. ápr. 10. 18:31
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2018. ápr. 10. 20:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Attól függ ki teszi be és milyen vastagságút. Volt ahol semmit nem éreztem mikor betették sem fájt és utána sem. Meg kivétel után sem. Volt ahol rohadtul fájt és végig.fajt amíg bennem volt aztán 1 hónapig fogni sem tudtam azzal a kezemmel. Ha így.járnál a meleget tegyél rá mert a hidegtől jobban fáj. Ha megoldjató kérd, hogy csak a műtét előtt közvetlenül tegyék be, ne előző nap. Kérheted, hogy cseréljék ki ha fáj. De én nem tapasztaltam, hogy vannak jogaim a kórházban sajnos. Nem cserélték ki, sőt a már nem működőt sem akarták kivenni.
2018. ápr. 11. 13:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Stresszoldó dolog? Ha adnak nyugtatót fogadd el. Beszelgess a szobatársaiddal olyanokkal akik már túl vannak rajta. Nekem csak az segített. Milyen műtéted lesz?
2018. ápr. 11. 13:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Na fájt?
2018. ápr. 14. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!