Mandulaműtét tűfóbiásként?
Figyelt kérdés
Október végén veszik ki a mandulámat és eléggé félek. Nem is a műtéttől, hanem az injekcióktól. Tűfóbiám van. A vérvétellel még megbirkózom, ott beszélnek hozzám, hogy eltereljék a figyelmem. Viszont a műtétnél elvileg úgy lesz, hogy injekcióval altatnak és branült is tesznek a kezembe. Milyen sorrendben zajlik ez pontosan? Annak aki szintén tűfóbiás, mennyire volt ez ijesztő élmény? Mindenkinek köszönöm, aki normális és értékelhető választ ad!2017. szept. 14. 21:18
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, hogy felnőtteknél hogy van, nekem kisebb koromban vették ki a mandulámat. Emlékszem, hogy valamit matattak a kezemnél, de ennyi. Létezik olyan krém, ami érzésteleníti a bőrt, és nem érezni a szúrást, a gyerekosztályon valószínű azt használták. Szerintem ha szólsz előre, hogy te ezen parázol, akkor szereznek neked.
3/5 A kérdező kommentje:
#2-es..Fogok kapni altatást. Pont erről van szó.
2017. szept. 17. 22:13
4/5 anonim válasza:
Szia, nekem semmi bajom hálisten a tűkkel, bírom a látványukat meg azt is ha belémszúrják. Tavaly augusztusba műtöttek, összesen kétszer böktek meg a műtet napján, egyszer műtét előtt fél órával, a fenekembe adták be a nyálzásgátló injekciót és vele együtt valami szert amitől jó kedved lesz és elmúlik a félelmed 'bátorító injekció'-nak hívják. Ha a fenekedbe adják be azt ugye nemlátod, maximum érzed.. De szerintem alig érezhető, kicsit csíp. Legközelebbi tűszúrásnál a műtő asztalon feküdtem, addigra már hatni fog a bátorító injekció és mindenen nevetni fogsz én feküdtem és csak arra lettem figyelmes hogy a nővér már be is szúrta. Szerintem nem nagy dolog, félni féltem nagyon de mostmár rájöttem, hogy felesleges volt.
5/5 anonim válasza:
Nekem is majdnem kivették a mandulámat, aztan mikorr sor kerult volna ra akkor mégse mert megjavult. Ez azrrt volt mert rengeteg zoldseg/gyumolcsott ettem. Pontosan neem tudom mit, mert regen volt, de olvasgass utana, nem veszitesz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!