Milyen mélyen kell a pillangó vagy szárnyas tűt a vénába szúrni? (mennyi látszódjon ki a fém részből)
Fertőtlenítő spré, levegő kienged stb. azt tudom.
Még egy kérdés: Hol tudok venni könyvet/tankönyvet amit tanuló ápolók használnak?
Van 21G-s zöld tú és van attól picit vastagabb 23?-as vajszínő tű.
OFF TOPIC: Ha akárjátok elolvassátok...
Szóval azért kell mert beteg letem pár éve, és mostanra sokat romlott az állapotom annak ellenére hogy régebben még sportoltam(kondi, heti 3x5km futás).Az E.U. meg egy nagy szar, mert azt vettem észre megvárják mire élőhalott leszek, nem vesznek fel.
Izombiopsziám már volt, de eredmény csak úgy 6 hét múlva jön meg. Pont azért volt mert totál gyenge vagyok, nem tudják mitől de elgynegültem.
Az infúzió meg azért kell, mert kiakarom magam kicsit mosatni(sima só oldat). Más doki szerinta szervezetem túl sok méregtelenítő enzimet termel ami minden gyógyszert ásványianyagot lebont, így ezek hatástalanok. Na ezen segitene az infúzió stb.
Egyébként azt tervezem, ha kigyógyulok akkor elvégezném az ápolóit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!