Hogyan tudnák éjszaka aludni, hogyan lehet megszüntetni az éjszakai pillangó hatást?
Ha 1 hónapja nem tudsz aludni és 1 hónapja vagy munkanélküli, akkor biztos van összefüggés a kettő között.
Most, hogy nem dolgozol, nem fáradsz el!
A sport, meg, hogy "próbáltam lefoglalni magam munkával" nem ugyanaz.
Aki dolgozik minden nap, rendszeresen, az elfárad és tud aludni!
Lehet, nincs igényed napi 10 órára, de napi 6 órát a szervezet kívánja.
Keress munkát, én 12 órát dolgozom, minden éjjel jól alszom :)
Biztos, hogy a munkanélküliséggel függ össze, de ezen muszáj túllendülni, különben nem fogsz tudni az álláskeresésre sem koncentrálni, és te is érzed, hogy ez így nem jó.
Berúgni azért nem kell. :-) De az alkohol nem rossz tipp, engem mindenféle alkohol elálmosít, túlzásba sem kell vinnem, szóval ha rád is hasonló hatással van, egy kicsit megihatsz lefekvés előtt, hátha segít. Kis mértékben nem ártalmas.
Illetve anyukámon a Teaház Relax teája és a Mandala teák éjszakai teája segített, amikor alvásproblémája volt. A Teaház teája olcsóbb valamivel, ha az ár számít, de mindkettő jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!