Milyen betétet javasoltok a nehéz napokra, az ALWAYS- nekem nem ragad, ha szárnyas akkor sem. Melyik az amelyik normális nedvszívó és rögzítővel van ellátva?
Csak betétek érdekelnek vagy egyéb ilyenkor használatos eszköz is? Leírom azért, hogy nekem mi vált be: intimkehely. Annyira áldom, aki feltalálta, komolyan! Olvassatok utána!
Nincs szivárgás, aggódás, kínlódás. Éjszaka betéttel soha nem tudtam aludni az első napokban, mert folyton azt figyeltem, hogy a helyén van-e... Intimkehellyel nincs ilyen gondom, sőt, semmi egyéb sem. :-)
Ráadásul sokkal tisztább és környezetbarát, mivel 1 db-ot évekig is használ az ember.
Orvosi szilikonból van.
Eladják normális áron és jó drágán is, de a normál árúak is teljesen jók. Méret választásánál figyelni kell, mert több méretben is kapható. (Pl. szült és nem szült nőknek más méret.)
Nekem nagy könnyebbség azokon a napokon. Óriási. Külföldön menstrual cup néven kereshetitek.
(Ne tévesszétek össze az intim tölcsérrel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!