Megégettem az ujjam, mikor múlik el?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap a forró főzőlapon felejtettem a tányéromat, ami hirtelen fel akartam kapni, és eszméletlen forró volt. Utána percekig folyattam rá hideg vizet, de még ma is van rajta egy kicsi hólyag. Fájni nem fáj. Csak az a kérdésem, hogy mikor múlik el ez a hólyag?2018. jan. 15. 21:17
1/7 anonim 

válasza:

Amikor én legutóbb elégettem az ujjam szerintem úgy 5 napba telt hogy ne legyen érzékeny ha hozzányúlok.
2/7 anonim 

válasza:

Elég hosszadalmas az égési seb gyógyulása, vigyázz a hólyag ne durranjon ki, tegyél rá egy sebtapaszt, hogy ne fertőzd el.
3/7 anonim 

válasza:

Főzőlapot legalább már lekapcsoltad?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem akarom feldühíteni, hadd menjen :(
2018. jan. 17. 08:55
5/7 anonim 

válasza:

Aloe vera gel vagy a spray segit rajta. En is azt hasznaltam ra mikor a hasamat leontottem egy pohar forro tejjel. Husitette es segitett gyogyulni neki
6/7 A kérdező kommentje:
#5 köszönöm, az Aloe Vera spray bevált! :)
2018. jan. 23. 10:04
7/7 anonim 

válasza:

Szivesen. Csodakra kepes. En meg arckrem helyett is a sprayt hasznalom. Orulok hogy bevalt neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!