Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mit tegyek? Mitől van ez?

Mit tegyek? Mitől van ez?

Figyelt kérdés
Hétvégén voltam jégkorizni, és már többen mondták, hogy nagyon befelé áll a bokám. A tesóm mutatott egy srácot, akinek elvileg ugyanúgy állt a bokája mint nekem, és mondanom sem kell, szörnyű látvány volt. Próbáltam egyenesen tartani a bokám, csak ezáltal nem tudtam figyelni a korcsolyázásra, így élvezhetetlen volt. Sajnos én is éreztem azt, hogy ez így nem lesz jó a bokámnak, mivel percenként meg kellett állnom pihenni, annyira nagyon megfájdult. Lehet, hogy ehhez az is hozzájárul, hogy O lábam van :/ Próbálkoztam már azzal, hogy felvettem még egy plusz vastag zoknit, hátha az jobban megtartja a lábamat, de ez sem segített. Mit tehetnék ez ellen? Hamarosan megyünk az osztállyal korcsolyázni, és szeretném élvezni, nem pedig a bokafájásommal foglalkozni. És sajnos ez nem csak esztétikailag, hanem egyészségügyileg sem lesz jó hosszútávon.
2018. jan. 8. 19:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha csak korcsolyázásnál dől befelé, szerintem nem gond, úgy tartsd, ahogy kényelmes. Ha normál cipőben, papucsban járáskor is, akkor menj el egy ortopéd orvoshoz. Semmi extra, lehet, hogy kapsz egy cipőbetétet.
2018. jan. 8. 19:58
 2/2 anonim ***** válasza:
ORVOS
2018. jan. 11. 23:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!