Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Miért fáj a könyököm?

Davidusimusu kérdése:

Miért fáj a könyököm?

Figyelt kérdés
Nemrég sajnos sportolás közben megcsúsztam és kitámasztás közben elég erősen ráestem a kezemre. Nem tört el, tudom mozgatni is, viszont ha kinyújtom a karom akkor fáj. Ütésre nem érzékeny, tehát gondolom nincs porc,csont sérülésem. Voltam az orvosnál, aki egy hetes derékszögű gipszsínt rakott fel, viszont sokat nem értem vele mert sajnos ugyanúgy fáj, illetve az orvos nem is tesz többet. Amikor bementem még csak fel sem állt a székről, kiadták a röntgen kérő lapot, aztán megnézte, hogy nem tört-e el. Körülbelül ennyi. Ínszalag problémára gyanakszom. Esetleg arra valami krém, vagy csak ahogy szokták mondani ez olyan katona dolog és ki kell bírni?
2017. nov. 29. 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:
egy istenes zúzódás is tud tovább gyógyulni... menj vissza dokihoz, lehetőség szerint egy másikhoz
2017. nov. 29. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Most mit vársz tulajdonképp?! Majd elmúlik. Mi az, hogy nemrég történt? Mikor?
2017. nov. 29. 11:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Körülbelül 1 hete történt. Mivel most vették le a gipszet is. Vettem könyökszorítót gyógyszertárban. Kibírom nem ez a gáz, csak kíváncsi vagyok, hogy volt e esetleg valakinek hasonló sérülése.
2017. nov. 29. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez még 1-2 hétig elhúzódhat. De csak ha pihenteted azzal gyorsítod a gyógyulást. Mást itt már nem lehet tenni, csak várni.
2017. nov. 29. 12:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgy lesz mindenképp! :)
2017. nov. 29. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!