Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Hogyan erősithetem meg a...

Hogyan erősithetem meg a könyököm?

Figyelt kérdés

Általánosban is sokat sportoltam, utána középsuliban 4évig kondiztam, most fegyenc edzést csinálok (ami elméletileg erősiti az inakat) és mellette thai box-ra járok.

Az a helyzet volt egy sérülésem a jobb könyökömnél (elméletileg tenisz könyök, de valójában a mai napig néha beszúr ha rossz helyzetben erőt fejtek ki, inkább valami csont/porc bajom lehet amiért a kondi alatt nem ápoltam magam) és most edzésen azt vettem észre ahogy kesztyűztünk hogy bele nyilallgat mikor a másik megüti a kezem, de mind a kettőnél érzem ezt.

Hogyan erősithetném meg vagy mit kéne szednem? Most szedek izületvédőt +c vitamint (jutavit glükozamin) de eddig nem vettem észre javulást... tipp valakitől vagy hasonló cipőben voltatok már?

2017. jún. 20. 21:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!