Milyen balesetek, sérülések voltak már neked?
Figyelt kérdés
Hogy gyógyultál meg belőlük?2017. okt. 16. 17:44
1/5 anonim válasza:
Egyszer elütött autó, szerencsere könnyebb sérülésekkel megúsztam! Illetve 2 műtét! Túléltem rendbejöttem
2/5 anonim válasza:
Motorbalesetek.
Repedt kisujj - némi idő, de mivel kisujj és nem kell kb. semmire, addig sem zavart.
Eltört, elmozdult csukló: műtét, hevederben 4 és fél hét, majd tornáztatás. Nem százas, nem bírja, ha sokáig rátámaszkodom, de ezzel együtt tudok élni.
Mindkét esetben összevesztem egy orvossal, fura vonzalmuk van a felesleges s velem amúgyis inkompatibilis gipszeléssel kapcsolatban.
Úgyhogy több törést nem akarok semmiképp. Megvolt a kötelező nagy esésem, ennyi.
3/5 anonim válasza:
autó baleset 4 ből csak én éltem túl 2 hét kóma 2 hónap kórház senkinek nem kívánom 23/L
4/5 anonim válasza:
utolsó és 100%-an rendbe jöttél, vagy van ami nem, esetleg lelkileg nem sikerült teljesen?
5/5 anonim válasza:
igazán rendben sose leszek legalab is lelkileg :/ testileg rendbe jött de lelkileg és idegileg egy roncs vagyok mondhatni azt mondják az idő minden sebet be gyógyít én erre azt mondom nem igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!