Veletek milyen balesetek történtek már tesi órán?
Figyelt kérdés
2015. okt. 21. 17:03
1/19 anonim válasza:
Nem velem, hanem az osztálytársammal történt múlt héten pénteken. Épp fociztak, amikor rosszul lépett, és kificamodott (valószínűleg) a térde. Mentők vitték el röntgenre. Ennél komolyabb még nem történt.
2/19 A kérdező kommentje:
Èrtem.
Jobbulást neki. :)
2015. okt. 21. 17:25
3/19 anonim válasza:
Nem velem történt, de az egyik fiú is "félrelépett" inszalagszakadás, kb négy hétig gipsz, semmi edzés. De már jól van. :)
4/19 A kérdező kommentje:
Ertem. :)
En egyszer cipo nelkul tesiztem es borzas faltol bordasfalig futottunk es belerugtam a bordasfal also "lecebe" es beverzett aztan meg leeset a nagylabujjamrol a korom!!
Elegge fajt es nagyon szar volt.
2015. okt. 22. 17:04
5/19 bogcsi15 válasza:
kéziladbáztunk, és a tanár beállított kapusnak a jobban kékizőkhöz. kivédtem egy olyan dobást amit az a csaj dobott aki a legerősebb dobásban, de eltört a középső ujjam... :D 8 hétig volt sínben, és mindenkinek bemutattam akárhol voltam :)
6/19 Peter Drag válasza:
Én egyszer igazgatóit kaptam, mert nem akartam szekrényt ugrani
7/19 A kérdező kommentje:
Wao..8 het!! Nekem csak 1 hetig volt sinben az ujjam de alig birtam ki!!
Jesszus...azert igazgatoi mert nem akartal szekrenyt ugrani???!!!
2015. okt. 23. 10:28
8/19 anonim válasza:
velem egyszer volt, hogy elestem, vagyis inkább fellöktek futás közben, de persze azt modntam én estem el, nemtudom miért. elég nehezen öltöztem fel utána kicsit fájt is, majd mikor bicóztam haza már nagyon fájt, két napig voltam otthon vele, aztán csak elküldött anyum orvoshoz aki le is bszott h nem mentem hamarabb:D röntgenre küldött, elvolt repedve, felmentettek tesibol, azt élveztem viszont :D
9/19 anonim válasza:
tökön rúgtak labdával, összecsúsztam, közben a labda visszapattant a még mindig felém futó rúgóhoz aki pont úgy lépett, hogy még egyszer elrúgta a labdát, ami arcon trafált. ketten segítettek ki a kispadig.
10/19 anonim válasza:
Magasugráskor valamim elszakadt és lágyéksérvem lett. Műteni is kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!