Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Veletek milyen balesetek...

Veletek milyen balesetek történtek már tesi órán?

Figyelt kérdés

2015. okt. 21. 17:03
1 2
 11/19 anonim válasza:
A kezem tört el egyszer kiütő (vagy kidobós, ha úgy tetszik) közben (átestem az osztálytársam lábán hátrafelé, és a kezemre estem egész testsúllyal), valamint volt olyan is, hogy egyszerre repedt meg a jobb középső- és gyűrűsujjam hosszában, mert valamiért rosszul nyúltam a kosárlabdáért.
2015. okt. 26. 10:57
 12/19 Bogoj válasza:
Középsulis koromban az iskolaudvaron fociztunk a hóban, és ráfutottam a pályán kívül lévő csatornafedélre. Estem akkorát, mint egy ló. Eltört a jobb könyököm. Egy hónapig volt gipszben.
2015. okt. 27. 09:25
 13/19 A kérdező kommentje:

Azta...

Köszi mindenkinek a választ!

Nekem egyszer a gyurus ujjam repedt meg azert mert belevertem az oszt. Tarsam hataba!

2015. okt. 27. 19:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Egy ismerösöm kirúgta a saját fogát magasugrás közben xD
2015. okt. 28. 07:03
 15/19 ShrillBear52 válasza:
Alig 3 hete kellet ilyen gyakorlatot csinálni,hogy padon mászás lábbal,ugrokötelezés,zsámoly gyakorlat stb.Medicin labdát kelle hajigálni(dobni) a másiknak,majd az az illető akinek kellet nekem dobnia a labdát nagyszerűen(sz*rul) dobta nekem a labdát amikor nem figyeltem és sikeresen eltalálta a kezemet!Nagyon beremegedt és nem tudtam mozditani,majd az utána lévő órán kiderült hogy csak a középső ujjam fáj,de nagyon.Volt kb.3 napig felmentésem tesiből,amivel a tesi tanár nem értett egyet és kiakadt mint Hitler és elkezdett üvöltözni velem :) Vicces volt én mag még más olytály társaim szünetben ezen röhögtünk XD
2015. okt. 28. 08:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Kosarazás közben a bokámban lett szalagszakadás, azt műtötték.

3 fiú osztálytársam is volt, akiknek karja tört, mindhárom ollózni próbált focizás közben.

Nem tesin, edzésen betörték az orrom, meg rotátorköpeny szakadásom volt.

2015. okt. 28. 09:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Rengetegszer estem már el, általánosban még foci közben.. repültem (!) vagy két métert, a térdemre zuhantam, de csodával határos módon csak horzsolásaim lettek... :D

Kb. két éve eljártam rendszeresen futni, és szereztem egy csonthártyagyulladást a sípcsontomban, ami annyira fájt, hogy tesin távolugrásnál összeestem miatta, és alig bírtam járni utána.

Ez idén volt: sajnos van egy kisebb szívritmuszavarom, ami előjött tesiórán is, és konkrétan majdnem elájultam. Az nagyon szar volt, mert a tanár se tudta, hogy mit kezdjen velem, szédültem, alig kaptam levegőt. Szerencsére mentőt nem hívott, mert hívott volna, de mondtam, hogy inkább ne... aztán jobban lettem egy fél óra múlva.

2015. okt. 28. 18:27
 18/19 anonim ***** válasza:

Én személy szerint nagyon nagyokat tudok bukni már 4 éves korom óta... Szerencsémre nem volt sohasem törött csontom. De a válasz a kérdésre:

ezerszer zúztam már le különféle esetekkel a 2 térdem (kicsúszott alólam futás közben a lábam, kigáncsoltak,...)

volt olyan, amikor kificamodott az írókezemen a csuklóm egy röplabda miatt

kitört egy TEJfogam (szerencsére nincs már több!) egy kosárlabdától

kiugrott a térdem

sípcsontomnál egy bemélyedés van, igen, hát ez is érdekes történet: egy volt osztálytársam színdarab próba közben a színpad élén kigáncsolt, én meg felbuktam, legurultam a színpadról a pont ott levő szőnyegre, csak beütöttem a lábam...

de a kívülről legdurvábban kinéző esésem tavaly volt (7. osztály, gimi)a vizes gumipályán volt gyorsasági sorverseny és a bólyánál lassítani kellett, hogy meg tudj könnyen fordulni, ki is figyeltem mennyire kellett lassítani, mikorra én következtem az osztályom szurkolt, mert a második legjobb futó vagyok, hosszabb távon első, de nem kell részleteznem...; futottam amennyire gyorsan csak lehetett, hogy ne csússzak meg, jóval a lassítási pont előtt elkezdtem lassítani, de túl gyorsan érkeztem és elcsúsztam...

Végeredménye:

lefújták a futamot, mert olyan csúnyának nézett ki az esésem; a tanár is azt hitte, hogy eltörtem valamim; háát csak: lehorzsoltam az egyik oldalam, megrándult a térdem, és megzúztam a medencém. Mit mondhatnék, azóta nincs már vizes gumipályán tesi, meg 1 hétig moccanni se esett jól.

2015. okt. 31. 18:36
 19/19 A kérdező kommentje:
Hűha...akkor nem csak èn szoktam benazni! Koszi mondenkinek! :)
2015. nov. 1. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!