Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen balesetek/sérülések...

Milyen balesetek/sérülések értek már?

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Vállficam...kb 15x
2013. máj. 23. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Fog kettérepedés, részleges szalagszakadás, agyrázkódás, csigolya-elcsúszás... De hát ilyenek ezek a küzdősportok...:)
2013. máj. 23. 23:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyílt seb a vállamon varrni kellett.

Akkor egy bordatörés, az azért volt mert elestem bicajjal bele az árokba, és rosszul érkeztem.

Volt már fogtörésem is, az egy verekedés miatt lett. Volt bokaficamom, az egy munkahelyi baleset volt nem olyan rég, és az egyik kollégám volt az okozója aki szándékosan fellökött a jégen kint a céges parkolóba, mert kattant volt az illető, pszichiátriai betegről van szó. Azóta nem dolgozik már ott és folyamatosan be kell járnia kezelésre, meg időnként befekszik.

Ez több mint 1 éve volt.

Meg volt már egy kisebb áramütésem is, azt már nem tudom hogyan történt pontosan, az akkor volt amikor a házat újítottuk fel apámmal és a kint lévő villanyszerelőnek segítettem valamit, de egy falból kilógó vezeték szépen megcsapta a karomat, ami nem volt áramtalanítva. Abból szerencsére nem lett baj, voltam dokinál meg mindenféle vizsgálaton, szerencsére nem találtak semmit, kisebb csípés volt inkább meg zsibbadás, és ennyi.

2013. máj. 23. 23:45
 4/4 anonim válasza:

Óvodás koromban betört a fejem 2x. Egyszer hátul - nekiestem az ágy sarkának, aztán rá egy évre meg a homlokom repedt fel, bringával felborultam, fejjel érkeztem a vasbeton kerítésbe. Érezni mindkét helyen, hogy sérülés van ott, de szerencsére nem látni, mert hátul eltakarja a hajam, a homlokomnál pedig pont annál a résznél van, ahol már kezdődik a haj.

Kb. 7-8 évesen pedig játszottam a vasútállomáson a kavicsokkal és mikor bemondták, hogy jön a vonat, Anyu bevitt a nyilvános mosdóba, hogy kezet mossunk. Valami barom fordítva szerelte fel a hideg-meleg jelzést, így a kék jelzésnél forróvíz folyt... Leforrázta a hüvelykujjam és csomó ideig tartott a gyógyulás. Már nem látszik a helye.

Kb. ugyanennyi idősen lelöktek a játszótéren a csúszdáról, hátamra érkeztem, fulladoztam, jött a mentő. Agyrázkódást kaptam.

Agyrázkódásom sokszor volt. :D

Rándulások, zúzódások szoktak inkább lenni.

Pár éve ollóval akartam valamit vágni és nem vettem észre, hogy az ujjam túl közel van és hirtelen összecsuktam az ollót, a bal gyűrűsujjam végén lemetszettem a bőr felső rétegét. Már nem látszik semmi, de nem érzek azzal a résszel.

Kb. 5 évvel ezelőtt pedig bringabalesetem volt, a pedál csontig beleállt a lábamba. :P Guszta volt XD Itt is csomó ideig gyógyultam. Ennek nyoma is van.

Asszem kb. ennyi.

21/f

2013. jún. 1. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!