Mennyi idő, amíg elmúlik egy köröm által hagyott heg? (pattanás kinyomásnál történt)
Figyelt kérdés
Tegnap este rosszul estem neki egy pattanásnak az orromon. Rég nem csináltam ilyet és nem is tudom megmagyarázni miért. A lényeg hogy elég nehézkes volt és sajnos a körmöm se rövid, ezért reggel arra kelltem hogy a tegnap esti pirosság helyén most a két körmöm nyoma látszik X alakban. Szerintem nagyon ronda éd feltűnő és 2 nap múlva meg fontos programom lenne. Arra lennék kíváncsi hogy aki járt hasonlóan vagy csak mély körömnyom díszelgett rajta, annak mikor múlt el kb? Sértegetést nem kérek, mert én is tudom higy elrontottan és bánom is, a válaszokat előre köszönöm!2017. aug. 2. 15:25
1/4 anonim válasza:
kend be valami krémmel, de ha nem múlik el, betudod egy kicsit alapozózni a fontos programodra.nem olyan mély heg ez, hétvégére nyoma se lesz.
2/4 anonim válasza:
Ha egy pattanás kisebb nyomásnál nem jön ki, akkor krémmel kell kenegetni, nem belemélyeszteni a körmöd a bőrödbe.
Bevarasodott a helye, vagy még csak ezután fog. Seb mélyétől függően ez eltarthat pár napig. De 2 nap múlva tuti nem dog eltűnni, max csak halványodni.
Kenegesd seb gyógyulást segítő krémmel.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Szerintetek elmúlik bármi heg vagy nyom nélkül?
2017. aug. 3. 07:45
4/4 anonim válasza:
Én is szadiztam már szét így pattanást. Van aminek sajnos nyoma marad, de ha akneroxiddal vagy skinorennel bekentem az nem engedte hogy heg képződjön, vagy csak nagyon halványan maradt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!