Napozással el fognak tűnni a seb által maradt fehér pöttyök?
Elég problémás a bőröm, és nem bírom megállni nyomkodás nélkül... eljártam mellette szoliba, hogy szárítsa le a pattikat...aztán mellette elég sok sebem volt...
Most, hogy meggyógyultak, ahol sebek voltak, ott a bőröm eredeti színe van, máshol meg barna vagyok... és hát elég sok fehér pötty van...a mellkasom meg a homlokom is tele van. Szerintetek ha napozok hozzá fog barnulni?
A hülye válaszokkal légyszi kíméljetek.
24/L
Ha nem túl régiek a pattanásnyomok, akkor még javulnak, és ha teljesen meggyógyul a felszín alatt is a bőr, akkor lebarnulhatnak még. Ha már több évesek, és azóta nyomuk van, akkor nem fognak. A sérülésből származó sebhelyek nem fognak lebarnulni szerintem, azok nekem is hófehérek a mai napig. (15 évesek).
A nyomkodást hagyd kozmetikusra, ő tud úgy nyomkodni, hogy ne sebződjön a bőröd.
Köszönöm a gyors választ. A hegek kb 2 hónaposak, szal akkor lehet rá esélyem.
Amúgy tudom, hogy hülyeséget csináltam, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!