Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Kifordulhatott a térdem? Mit...

Kifordulhatott a térdem? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Futsal közben sérültem meg. Eleinte nem volt lila a térdem azóta így néz ki. Kicsit fáj, de nem vészesen, sántítani se sántítok. Ez mitől lehet? Érdemes elmenni vele orvoshoz?

[link]

[link]

2017. máj. 17. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Öcsém ha kifordul a térded azt észreveszed. Ordítasz a fájdalomtól és lábra állni nem tudsz te meg nem is sántítasz. Enynire ne legyél már életképtelen könyörgöm. Megütötted, belilult ennyi, hű de nagy dolog.
2017. máj. 17. 11:09
 2/5 anonim válasza:
64%
Egyrészt nekem is fordult már ki térdem és nekem se fájt túlzottam, szóval ezt sem kell kizárni. Amúgy meg az előző válaszolónak üzenném, hogy nem "muszáj" vagy "kötelező" válaszolni, de ha már válaszolsz, akkor ne ilyen bunkón már. Ha szerinted nem értelmes a kérdés akkor nem válaszolsz, és hello. Amúgy szerintem pihentesd, ha nem javul akkor orvossal érdemes megnézetni.
2017. máj. 17. 11:18
 3/5 A kérdező kommentje:

igen, nekem se először fordul ki a térdem, nekem se fáj az első

és igen, köszönöm, visszavárnám azt a formát, amibe én kérdezek, nem kell nagyképűsködni, vagy ne válaszolj akkor, köszi :'))

2017. máj. 17. 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Én meg úgy válaszolok ahogy akarok és akkor amikor akarok ne te mond már meg nekem. És igen életképtelen akérdező mert ezen a szaros oldalon kérdezget ilyeneket. Idegen emberektől kérdezi hogy elmenjen-e orvoshoz. Senki se fogja megmondani hogy kifordult-e a térde, csak az orvos. Úgyhogy akkor a válaszom: igen menj el orvoshoz.
2017. máj. 17. 11:22
 5/5 anonim ***** válasza:
A kifordulást észre lehet venni. Nekem nem egyszer fordult ki,már műtötték is. Ha megütötted,vagy észrevetted,hogy egy kicsit megbicsaklott,akkor mindenképpen mutasd meg orvosnak,mert az az elszíneződés lehet akár izom,akár szalagsérüléstől is.
2017. máj. 17. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!