Félek a gipszeléstől, milyen lesz?
Figyelt kérdés
Achilles-ín gyulladásom van, sajnos semmi más nem használt, ezért holnap valószínűleg be fogják gipszelni a lábamat pár hétre. Még sohasem volt gipszem, ezért eléggé félek tőle. Pontosan mi fog történni, nagyon kellemetlen a gipsz? Nehéz lesz megszokni? Hogy fognak telni a heteim begipszelt lábbal?2017. febr. 23. 19:27
11/11 anonim válasza:
Ez kb 8-10 het gipsz csak mondom. 3/4 resz fekvő és utána mehetsz mankóval jarogipszben. Mindkét lábam be van emiatt gipszelve.
Mikor mondta az orvos hogy akkor mindkét labat gipszelni kell, én nem mentem be a kórházba délután.. gondoltam majd jobb lesz.
Nem lett, így 4 hónap múlva visszakullogtam a rendelésre ahol a doki közölte hogy akkor ezt már műteni kell és utána 10 het gipszben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!