Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lejött kb.5 cm kiterjedésű...

Lejött kb.5 cm kiterjedésű sebem, félek, hogy magmarad a heg. Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

könyökömön volt, betadine-t, ill. curiosa gélt használtam rá, ám az utóbbi napokban már elkezdett "felpördülni", töredezni, darabossá válni és egy óvatlan pillanatban amikor vmi hozzáért, lejött.. a bőr, ami alatta volt, rózsaszín, és emiatt félek, hogy megmarad a heg nyoma.

mit tehetek ellene? sebtapaszt raktam rá, és elotte ugyanugy betadine/curiosa gélt.

Mit javasoltok, hogy ne maradjon nyoma? Vkinek bevált módszere ilyenre?

nagyon utálom hogy minden meglátszik rajtam, kb fél évvel ezelőtt is lejött egy sebem, és azóta is ott a nyoma.

Illetve, mellékesen megkérdezném, hogyha a seb lejön akkor kb 7 év, mire eltűnik utána a heg, vagy ez hülyeség? valahol ezt hallottam..

Köszi!

2016. júl. 3. 01:38
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Hegek ellen illetve azok kezelésére van valami patikában kapható gél vagy krém, a nevét azt ne kérdezd, nem tudom (keress rá, hegek ellen gél) 2.500 ft körül van ennyit tudok .
2016. júl. 3. 01:43
 2/4 TR75 ***** válasza:
86%

Jó ilyesmire az Ung. ad Vulnera FoNo is (gyógyszertárban keverik), de létezik direkt sebhelyekre gél is (Dermatix, Contractubex).

Ez a hét év-dolog hülyeség.

2016. júl. 3. 02:10
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
Nekem még égési heg is eltűnt 1 év alatt, 7 év nem igaz.
2016. júl. 3. 07:45
 4/4 anonim ***** válasza:
58%
Nekem a Bepanthen vált be.
2016. júl. 3. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!