Miért fáj már több honapja?
Valószínűleg azért nem fáj állandóan, mert ennyi hónap után "begyógyult", viszont ezt sajnos nem tudom pontosan megmondani, mert nem vagyok orvos.
Viszont azt tudom, hogy az előzőnek sajnos igaza van. Egy ínszalag sérülést is gyakran begipszelnek, ugyanis ilyenkor fontos a rögzítés, pláne egy csont esetében, ugyanis utólagosan már nem sokat tudnak csinálni. Apropó ínszalag. Az is lehetséges, hogy az ínszalagod sérült, és nem a csontod, ugyanis majdhogynem ugyan azokat a tüneteket tudja produkálni, mint egy csonttörés. A bátyámnak pl. szakszerűen gipszel látták el az ínszalag sérülését, és nincs is a lábával semmi baj, viszont az erős időjárás változásokat megérzi, tehát számíts rá, hogy a kezed érzékenysége nem fog teljesen eltűnni.
Tehát lényeg a lényeg, a csont és az inak érzékeny részek, és mindenképp érdemes megmutatnod egy orvosnak, ugyanis legalább egyrészt megtudod, hogy mi is sérült pontosan, valamint [bár nincs rá sok esély] talán kezdeni is tudnak vele valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!