Kicsit több kint 2 hónapja elszakadt a belső oldali könyök szalagom normalis hogy még így fáj? Vagy menjek vissza orvoshoz?
Figyelt kérdés
2 hónapja elszakadt a belső könyök szalagom. Konzervatívan kezelték. Gyogytornazom de még eléggé fáj szinte egész nap kiakad néha pattan egyet na az nagyon fáj. Már csak pár fok és kinyújtom de a végpontnál fáj. Ez normalis hogy még fáj? Sportolok vissza se tudok emiatt állni rendesen. Múltkor csak csak attol pattant egyet mintha kiment volt hogy bekentem a lábam és nagyon fájt. Ha picit is erőltetem utána eléggé fáj.2016. dec. 7. 10:30
1/2 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de intenzíven sportolok, így tudom, hogy sajnos az még fájhat ennyire. De ha jársz gyógytornára, akkor ott kérdezz rá.
Az edzőm muay thaion szokta mondani, hogy az ízület "könnyen sérül, nehezen gyógyul". Sajnos igaz, én most a térdemmel vagyok így. :(
2/2 B. Judit válasza:
Mindenféleképpen menj el orvoshoz. ha kell röntgenez, gyógyszerez vagy gyógytornára küld.(De éppen azt is mondhatja hogy nem aggódj.) nem értek hozzá, de ne add meg a lehetőséget maradandó kárra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!