Honnan szerezhetnék 19mm-es (3/4 col) belső átmérőjű tömlőhöz 90 fokos könyök idomot?
Szaküzletből talán?
Én tudok egy boltot, ahol ilyesmiket szoktam venni (nem konkrétan ilyent), de lehet, hogy 300 km-ről nem jönnél el ide megnézni.
Milyen könyökre is lenne szükséged?
Mindkét végére csövet szeretnél tenni? Vagy egyik vége menet, másik vége csővég?
Ja, én azt hittem, egyik vége megy a szerkezetre menettel, a másikra meg megy a cső.
Ilyen mindkét végén slagnak való nem valami elterjedt dolog, mert nincs rá igény, a slag kanyarodik magától is.
Olyanokat szoktak árulni, hogy egy hollandi van a közepén, és a két darabot külön kell megvenni.
Oké, hogy multinál ilyen nincs, de jobb vizes szaküzletekben szokott lenni.
Vagy még amit találtam kedvenc csomagküldőmnél:
Ez 20-as ugyan, de a 3/4-es slagnak rá kell erre menni, legfeljebb bele kell mártani egy kis forró vízbe.
Vagy még inkább:
Ez kicsit drágább, viszont ehhez nem kell AWAB.
Ilyenek szoktak lenni az öntözéstechnikai üzletekben máshol is.
Köszönöm! :D
Erre van szükségem.
Még egy kérdés: Az MPE könyökre mennyire lágy, vagy kemény slagot lehet csatlakoztatni? Van belül valami alkalmatosság, amitől megtartja a formáját a slag és nem nyomódik össze, ellentétben a KPE csatlakozókkal?
Amúgy megkaptad a hasznos válaszért járó pontot. :)
Hát, sajnos, úgy néz ki, hülyeséget írtam, bocsi.
Ez az MPE nem alkalmas slaghoz, mert nincs benne olyan, ami megtartja, hogy ne horpadjon össze.
Nekem mindenféle dolgom van csepegtető csőhöz és szalaghoz, és bekeveredtem, már majdnem egy éve nem nyúltam ilyesmihez...
20-as csepegtető csőhöz van könyök, de abba szerintem a slag nem megy bele, mert túl vastag falú.
De nem értem, miért nem közvetlenül a szerkezetre teszel egy menetes könyököt, amire tudsz slagot csatlakoztatni? Olyan idom van a vizes boltokban.
A szerkezeteken van könyök.
A probléma (ami hála Neked megoldódni látszik), hogy a slag kalandos úton, cikk-cakk -osan jut el a végcéljához, amibe nem fér bele a fél méteres ív, ahogyan kanyarodni tud. :)
Amúgy már leadtam a rendelést a bordás könyökökre. Remélem a hétvégére meg is jönnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!