Lassan 2 hónapja fáj az ujjam?
Figyelt kérdés
December közepétől kezdve fáj a középső ujjam vege.3 hétig kicsit fel volt dagadva meg piros volt utána lehámlott.Már nem fáj folyamatosan csak ha hozzáér valami vagy megnyomom.És nagyon kemény is ott egy pontban.Szerintetek az orvos tud ezzel mit kezdeni?Vagy majd elmúlik?Ismerősök szerint fagyási sérülés lehet,de utánakérdeztem/néztem és az 3-4 hét alatt begyógyul.2017. febr. 11. 10:59
1/2 anonim válasza:
Nem szurta meg valami, és azért érzed,hogy nyomás hatására fáj?Nézesd meg dokival,te is nyugodtabb leszel.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem,biztos hogy nem.Semmi nyoma nincs es nem is volt.Decemberben voltam kint sokáig a hidegben és utána éreztem hogy zsibbad meg ég az az ujjam.
2017. febr. 11. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!