Agyrázkódásom lehetett, meddig tart a fejfájás?
Január 31-én elestem snowboard-al. (7 napja)
Nem emlékszem rá, és utána is kb. 30 perc kiesett.
Többiek mondták csak onnan tudom, hogy mi történt.
Orra/arcra estem. Az orromból ömlött a vér. Még másnap is.Nem tudom, hogy orr sérülés miatt vagy valami komolyabb agysérülés miatt.
Most már semmi bajom azt leszámítva, hogy a fejem fáj.
olyan mintha nyomná a fejem valami. Hirtelen fejmozdításra, vagy lehajoláskor ez a fájdalom erősödik.
Lehet, hogy pihennem kellene még, vagy az is lehet, hogy valami komolyabb bajom lenne?
Voltal orvosnal???
Ha nem akkor azonnal el kellett volna menned mert igen akár valami komolyabb bajod is kialakulhat
Gratulálok... Fejsérülés esetén 72 órára bent tartanak megfigyelésen a kórházban.
Simán képződhetett egy vérrög az agyadban, megrepedhetett a koponyacsont.
Komolyabb baj? Igen, pl. agyvérzés.
De ne menj orvoshoz, végülis mire valók az orvosok...
Tegnap elmentem.
Mondtam, h mi történt meg mikor.. Az orvos jól lebaszott, hogy 6 napos fejsérüléssel megyek be???
Kérdezte, hogy van-e panaszom hányás szédülés stb..?
Mondtam, hogy csak fejfájás egyedül.
Elküldött röntgenre, ahol kiderül, hogy eltört az orrom mert látható még egy repedés.
Pihenést javasolta legalább egy hétig. Meg fül-or gégészetre elküldött egy vizsgálatra.
Jövőhéten kontrollra vissza kell mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!