Lehetséges hogy agyrázkódásom van?
Figyelt kérdés
Tegnap edzésen egy csapattársammal összefejeltem, neki semmi baja nem lett én viszont rögtön a földre kerültem. Néhány másodperccel ezután mikor magamhoz tértem fekete pöttyöket láttam perceken keresztül, de akkor még nem nagyon fájt a fejem, mert az ütéstől elzsibbadt.
Ma mikor felkeltem iszonyatosan fájt a fejem, és ahol eltalált a fiú a homlokával (a fülem és környéke) oda akkora pukli nőtt hogy a fülem mögé nem bírom rakni a hajam mert félek tőle hogy a fajdalomtól szétesek.
Még mindig faj a fejem, mikor gyorsabban mozgok lüktet is, orvoshoz mindenképp elmegyek, de nem hiszem hogy mára lenne még időpontja.
Esetleg ha eszetekbe jut még valami, nyugodtan írjátok le/meg.
Köszönöm előre is válaszotokat
2015. febr. 11. 12:40
1/3 anonim válasza:
Kórházi baleseti ügyeletre kell bemenned. Hívd azért fel a háziorvosi rendelőt és kérdezz rá, hová tartozol, melyik kórházba? Ott a sorodat kivárod és fogadnak. Amikor én elestem és nagyon megütöttem a fejem és nem mentem azonnal csak pár nap múlva el a Balesetibe, akkor nagyon leszúrtak. Fejsérüléssel állítólag haladéktalanul menni kell, mert nagyon veszélyes.
2/3 anonim válasza:
Kórházi ügyeletre kell valóban menned! Holnapig ezzel már nem várhatsz.
3/3 anonim válasza:
Nem is kell időpont, ezzel sebészetre is mehetsz, vagy balesetire, ott csinálnak koponyaröntgent és elküldenek egyéb vizsgálatra is ha szükséges. Ezzel már tegnap orvoshoz kellett volna menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!