Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szalagszakadással mit tudok...

Szalagszakadással mit tudok sportolni?

Figyelt kérdés
Tegnap megsérültem sport közben, alámfordult a bokám. Ma voltam orvosnál, a diagnózis: boka-és lábszalagok szakadása. 6 hétig kell egy rögzítőt hordanom, és persze jegelni egy pár hétig. A kérdésem az lenne hogy tudok olyan gyakorlatot végezni amihez nem kell a lábamat igènybe vennem de azért ér is valamit tehát ténylegesen elfáradok közben? Nagyon fontos számomra a sport főle most, hogy fogyózom! :)
2017. febr. 1. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:
E-sport most nagyon felkapott meg a sakk is ;)
2017. febr. 1. 16:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Sakk

Bocsi tudom hogy nem így gondoltad, de inkább hanyagold az ilyesmit mert ha véletlen ráesel vagy történik valami a bokáddal, csak rosszabb lesz. Nem mondhatsg semmit , a sakk is sport! :P

2017. febr. 1. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyelőre csak olyat csinálhatsz amit ülve tudsz végezni. Has és hátizom erősítés,súlyzózás. Majd 6 hét múlva is csak fokozatosan terhelheted. Először úszás, biciklizés,séta és csak később lehet rendesen terhelni.
2017. febr. 1. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!