Tudom hülyének meg nem notmsinak gondolhattok ezért a kérdésért de nem vagyok az!! tudod hogy ugyis megkérdeznétek úgyhogy egyszerűbb ha előrre leirom. Olyan tippek kellenének amivel legalább 2napra ott tartanak vagyis egy éjszakára. Apukám kómában van mert elesett és megműtötték de a nagy vérveszteség miatt kómában van és nem engednek be hozzá, mert még nem multam el 18. De szerintem apukám nem fog soha többet felébredni és lefogják kapcsolni a gépekről. Ha valahogy bejuthatek meglátogatnám titokban vagy vmi ilyesmi tudom hol van a szobálya. Látnom kell nagyon szeretem és ha nem láthatom egyszer utoljára még igy félig élve akkor az utolso gondolatom az lesz hogy nem tettem meg érte semmit. Ne nézzetek kérlek hülyének de segítsetek rajtam!!
És miért gondolod, hogy pont ugyanabba a kórházba vinnének és pont ugyanabba a szárnyba, részlegbe, és miért gondolod, hogy senkinek sem tűnne fel, hogy ott mászkálnál? Ha nem tűnne fel nekik, akkor simán az utcáról is bemehetnél, nem kell ahhoz kórházba kerülni.
Egyébként nem értem, hogy miért kéne 18 évesnek lenned?? :S
Én egyszer nem mehettem be rokonhoz. Akkor 14 éven aluli voltam. Azt mondták, hogy 14 éven felüliek mehetnek csak.
2016. aug. 26. 21:21
2/9 anonim válasza:
Sok dolog van amivel korhazba lehet kerulni, de hulyeseg ilyet kivanni. En is egyszer be akartam juni kb mindent meg tettem erte es nem sikerult kesobb sulyos dolgokkal vittek be... Karmaba vissza kaptam. Ha tenyleg igaz ez a szoveg amit irtal es nem valami fake akkor egy par dolgot tudok mondani. Van olyan ha nem eszel napokig akkor elajulsz de akkor csak infuziora vagy ilyenekre visznek be ma bent tartanak egy ejszakat. Ha kificamitod a labadat akkor is be tudsz menni de akkor szerintem csak addig mig bekotik. Nem tudsz az orvosokkal sehogy beszelni errol? Szerintem ha kinyitod a penztarcadat akkor nem kell magatad tonkre tenni ehhez
2016. aug. 26. 21:22
3/9 anonim válasza:
Olyan tippet nem akarok adni, amivel az intenzívre kerülsz (gondolom, ott van édesapád), mert rosszul is elsülhet. Egyébként inkább bízz a felépülésében, ha tényleg úgy lenne, ahogy gondolod, hidd el, beengednének hozzá.
2016. aug. 26. 21:24
4/9 anonim válasza:
Nem kell ilyen kalandos módon befeküdni, szerintem látogatási időben be tudsz lógni.
Azért ez elég durva, hogy milyen jogon nem engednek egy gyereket, hogy a beteg, talán halni készülő apját látogassa? Felnőtt kísérővel, szülői beleegyezéssel sem?
Egyébként meg ne írd le még őt, kómából sokan felébrednek viszonylag hamar. Gépekről lekapcsolás jogi hátterét nem tudom, de nyilván nem úgy van, hogy egy orvos elhúzza a kézfejét a gégéje előtt azzal a bizonyos jellegzetes mozdulattal, és a nővérke már kattintja is el a nagy piros gombot.
2016. aug. 26. 21:25
5/9 anonim válasza:
Ha nem engednek be látogatóként, akkor betegként sem fognak beengedni. Amúgy szerintem közvetlen hozzátartozót be kell engedni látogatni, legfeljebb szülő kiséretében.
2016. aug. 27. 08:13
6/9 anonim válasza:
Ne akarj intenzívre kerülni, én voltam ott és nem jó. Mellesleg nem egyéjszakás buli. Én súlyosabb betegségből, szeptikus sokkból egy hét kóma után felébredtem. Apukád is meg fog gyógyulni, ne félj! Pár nap múlva biztosan beengednek anyukáddal.
És igen, ne akarj ilyet mert visszaüt. Régen én is folyton kórházba akartam kerülni, aztán lett ez a súlyos betegségem, tegnap meg épp egy lábtöréssel engedtek haza.
Nyugi, nem lesz baj!
2016. aug. 27. 08:24
7/9 anonim válasza:
Figyelj, ehhez tök felesleges lebetegíteni magad, ha most egészségesen nem tudsz belógni hozzá a szabályokat kijátszva, akkor betegen sem fog menni, semmi előnyöd nem lehet ebből. Annak pedig valami komoly oka lehet, ha nem engednek be hozzá, mondjuk fertőzésveszély, mert egyébként beengednének.
2016. aug. 27. 08:35
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat így utólag visszagondolva igazatok van nem érdemes! Amugy apukám már 4hete van kómában. Azota probalkozok eljutni hozzá... Sikertelenül. Igazából azért ez a nagy hűhó mert nem nagyon de kicsit összevesztünk és mint gondolom mindenkinek nekem is az az érzésem h miattam történt. Amúgy nem fertőzés veszély miatt nem engednek be hozzá hanem azért mert csövek lógnak ki belőle és mindenén kötés van és az orvosok azt mondták h traumát okoznék magammal azzal h ha így látnám de én azt gondolom hogy megkockáztatom inkább így lássam mint halottan.
2016. aug. 27. 10:39
9/9 anonim válasza:
Valószínűleg az intenzíven van, oda nem fogsz tudni belógni. Hiába kerülsz be a kórházba. Próbáld anyukáddal megbeszélni, és ő be tud vinni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!