Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » SZTK-ba gipszelnek? Illetve...

SZTK-ba gipszelnek? Illetve ha kórházba nem tették itt fogják?

Figyelt kérdés

Múlt héten pénteken elég szépen bevágtam a karom..Voltam kórházban nem tört el,zúzódás mehet is..A papírra rá van írva panasz esetén forduljon az SZTK-hoz.Tudom hogy a zúzódás sokáig elhúzódhat de..Azóta is ugyan olyan intenzíven,nagyon fáj.Amikor fáslizom akkor jobb,kevésbé fáj,emellett neten olvastam hogy zúzódásokra is szoktak tenni gipszet és az jót tesz neki.Ja és néha dagad is még mindig!Nagyon fáj:(

Szerintetek bemenjek az SZTK-ba vagy feleslegesen ne üljek órákat várakozva a soromra?

(Ezt a szöveget is a másik kezemmel gépeltem,írni is alig tudok tollal )

2016. máj. 3. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, gipszelnek, de ha dagad, akkor jobb lenne rá borogatás, mint a gipsz.

Ha nagyon fáj, akkor elmehetsz SzTK-ba, majd ott megmondják mit lehet vele tenni.

2016. máj. 3. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:

felpolcolás, jegelés.

ha dagad, nem biztos, hogy jó ötlet fáslizni.

hogy mi van sztk-ban és mi van a kórházban, nem tudom, lévén nálunk csak utóbbi van, és ebben vannak a szakrendelések.

2016. máj. 3. 14:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Az esetek 99%-ban nem gipszelik be, ha dagad, akkor pláne nem. Fáslizd RENDSZERESEN, ne csak kis időkre, rendesen fáslizd és hagyd rajta akár napközben is. Nem fog egyhamar elmúlni, de amíg dagad, nem fogják begipszelni.
2016. máj. 3. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!