Ha kilyukad a bél valahol vagy a nyelőcső, akkor azt az ember megérzi, illetve ha nem megy időben kórházba akkor belehalhat?
valószínűleg k*rvára fáj.
Egyik rokonomnak kilyukadt a bele és gondok voltak az emésztésével hetekig, aztán miután kórházba került több nap után vették észre.
Szerintetek miért van az hogy a hasam bal oldalán a bordák felé amikor iszom olyan mint ha arra folyna a víz és kicsit hideg érzet kap el,lehet hogy csak beképzelem az egészet?
Karácsonykor lenyeltem egy kis szálkát azóta félek hogy kilyukadhatott valahol a belem,illetve a bal és a jobb oldalamon fájtak legalább egy hétig a bordáim lentebb csak,voltam háziorvosnál felírt 2 gyógyszert az egyik fájdalomcsillapító volt a másik valami bél tisztító gyógyszer a fájdalom majdnem teljesen megszűnt,de néha néha még kicsit fáj,az alhasi nyirokcsomóim is meg vannak kicsit nagyobbodva lehet hogy ezek okozzák a problémát?Székletem van minden nap színe sötét barnás kb 1 hete ilyen színe van ha ez jelent valamit,vizelet megfelelő szintén.
Ha kilyukad valakinek a bele, abba 2 maximum 3 nap alatt belehal (sebészeten dolgozom, láttam már ilyet).
Neked inkább valami fertőzésed lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!