Elkoptak az izületeim mit tegyek?
Leírom ahogy tudom röviden a kór történetem.
14 évesen áll agy daganatom volt szteroidos kúrát kaptam rá 2x is jobban lettem madj műtöttek. A szteroidos kúra alatt elkezdett fájni a térdem amikor fel álltam. A doki azt mondta hogy csak mellék hatás majd elmúlik (nemrég tudtam meg hogy"kivonta" az izületeimböl a "kenő anyagot") Fél éve 5 hónapig kondiztam erősödni akartam. 5 hónap alatt az "olajozatlan" izületeim szépen lassan elkoptak és most ott tartok 19 évesen hogy mindenem ahol hajlok nagyon fáj mint egy 80 évesnek. Ezt egy gyógy tornász mondta nekem aki 1 éves koromtol ismeri akór tröténetemet. Ezzel nem leeht már mit tenni igy fog fájni max műtani leeht. A könyököm még nem fáj annyira. Abba is hagytam ugye akondit mert nem bírtam semmit annyira fáj. Egyedül bicepszre bírok még SEMMI másra nem bírom elviselni az edzés. Lenne értelme még a bicepszemet edzeni (igen csak azt meg al kar stb a kezemet) vagy inkább már törődjek bele és így döglök meg..? Igen 19 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!