Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Megkarcoltam magamat egy rozsdás szöggel, édesanyám mondta, hogy kezeljem le, nehogy valami bajom legyen. Felmentem, kerestem betadint, de csak merbromint talaltam. Gondolom az ugyan az, de rakerestem, es azt írjak, hogy borrel erintekzve halálos 😂😂😂 (elvileg meg nagypapám kapta valami sebére 2-3 eve) tehát akkor alkalmas erre, es nem fogok belehalni, vagy nem es kezdjek el búcsúzkodni? 😂 legyszi értelmes válaszokat adjatok. 😂😂😂
2016. júl. 18. 12:59
 1/2 anonim válasza:
Ember, az öregek rosdás vasszögeket szúrnak az almába hogy meglegyen a vastartalmuk. :D
2016. júl. 18. 13:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem fogsz meghalni, a merbromin egy sokáig nagyon széles körben használt sebfertőtlenítő volt, mert erre a célra olcsó és hatékony, de manapság a higanytartalma miatt már kezd visszaszorulni, néhány fejlett országban teljesen kivonták. Kétlem, hogy egyetlen kisebb használatnak különösebb egészségügyi kockázata lenne.
2016. júl. 18. 13:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!