Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Menjek vissza a műtő orvoshoz...

Menjek vissza a műtő orvoshoz vagy keressek másikat? Keresztszalag szakadás műtét, most esés.

Figyelt kérdés
Tanácsra lenne szükségem. Még 2023-ban műtötték meg a térdemet elülső keresztszalag szakadással, de annyira rossz állapotban volt a porc, hogy nem tudták már pótolni, csak eltávolítani ami elszakadt. Kaptam egy rögzítőt a mindennapokra, hogy ne ugorjon ki állandóan és ezzel haza lettem küldve. A helyzet az, hogy szerdán megint sikerült elesnem a járdán, ismét kiugrott a térdem, majd azonnal vissza is ment a helyére, viszont nem tudtam felállni, majdnem húsz percig csak próbálkoztam a felállással de nem ment (azt hagyjuk, hogy senki sem segített csak bámultam az emberek). Voltam háziorvosnál a baleset után aki azt mondta csak sima zúzódás, röntgenre sem küldött, csak adott egy Fastum gélt. Este az oldalon fekve egy hirtelen, éles szűrést éreztem a a lábam oldalán majd mintha forró vizet öntöttek volna le a sípcsontomon. Egyből felületen, néztem, azt hittem valami belém szúrt és vérüket, de semmi, csak a fájdalom helyén egy sötét zöldes folt kezdett kialakulni (még az esés miatt). Ma reggel viszont a hátsó szalagom nagyon fáj, húzódik, alig tudok menni vele. Vissza akarok menni az orvoshoz, mármint kórházba, csak azt nem tudom mit kellene tennem. Aki műtött 2023-ban, azzal nem igazán vagyok megelégedve, sőt. Legutóbb amikor nála voltam, elég lekezelő volt, így nem szívesen mennék hozzá vissza, viszont ha csak simán kérek időpontot az ortopédiára/traumára, nagy eséllyel hozzá kerülök, és azt nem szeretném. Magánba sajnos menni nem tudok, szóval most tényleg nem tudom kit tegyek. Szerintetek? Jobb ha hozzá megyek vissza vagy tegyek egy próbát és hátha nem hozzá tesznek vissza?
ma 11:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Én csak simán bemennék és sorszámot kérnék, nem időpontot, mivel ez akut probléma. Az orvosnak meg megmondhatod, hogy inkább a tudásával villogjon, mint az arcával, ha ugyanazt kapod.
ma 11:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is simán menj be. Talán így nagyobb is az esélye, hogy nem azt kapod. Esetleg próbáld megnézni neten, ki-mikor rendel ezeken a helyeken. Ezzel lehet még játszani, hogy pont, akkor amikor ő rendel nem tudsz bemenni, ezért máshoz tesznek. Tudod, hogy több orvos is van nálatok, aki ezzel foglalkozik? Sajnos orvoshiány is van, ami további nehézség. A
ma 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!