Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Elég fura probléma, soha nem tört el csontom. Pedig rengetegszer elestem már, estem magasról is a karomra, de semmi. Volt pár alkalom, hogy a testnevelőm rohant hozzám, mert leestem például gyűrűről, innen-onnan állítólag "rosszul", és fájt is, mint a rosseb, de nem tört el soha.
15 éves fiú vagyok.
2016. júl. 13. 19:19
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Eddig nem tört el semmid. De nem értem, hogy ez miért probléma???
De ha ez tényleg probléma neked, akkor egy rendesebb pajszerrel azt a csontodat töröm szilánkosra, amelyiket csak szeretnéd. :)
3/3 anonim válasza:
Van ilyen betegség, hogy túl szilárd a csont, valami dokumentum filmet láttam ilyen betegekről, 20as éveikre szinte már mozogni se tudnak, mert annyira merevek lesznek az izületeik, szar ügy, még moast éld ki magad nincs sok hátra...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!