Csukló rándulás után mindig fájni fog?
Biztos hogy csak randulas? Lehet reszleges vagy teljes szakadas, aminek a gyogyulasi ideje 6 het is lehet. Izulet amugy is nehezebben gyogyul, leven rosszabb a verellatasa mint pl egy izomnak, es en is lassan 3 hete ulok itthon huzodassal, bar nekem mar javul azert.
Amugy sztem menj el orvoshoz ha nem javult semmit, ennyi ido alatt javulnia kellett volna. Am nyugi, ha nem erolteted akkor nem fog eleted vegeig igy maradni, kerdes, hogy mikor gyogyulsz meg. :/
Ja akkor gondolom ki vagy, marmint egy kerdesedre valaszoltam mar :D
Amugy tenyleg nem mondanak sokat az orvosok, de azt megtudjak mondani, hogy zuzodas, randulas vagy esetleg szakadas. Egyebkent izuletvedot megprobalhatsz szedni, nem hat egybol de valamennyit segithet egy-ket het alatt is, es a kesobbiekben is nagyon hasznos ha szertornazol, segit megelozni a izuleti fajdalmakat, porckopast stb. Randulasra is hasznos lehet, mivel az izuleteknek biztosit ugye tapanyagot. Csodaszer nincs, kalciumot szedhetsz meg esetleg, az a kotoszovetek regeneraciojat (is) segiti valamilyen szinten. De ez sajnos ilyen, ki kell varni a gyogyulasi idot, es hat ez valakinel 1 het, masnal lehet hogy 4 vagy 6. De ne eroltesd az nagyon fontos!! En harom hete nem edzek semmit huzodas miatt, elotte meg heti 5x csinaltam... Nem konnyu kibirni en tudom, dehat valahogy ki kell birni :)
(Amugy menj el dokihoz, lehet, hogy nem mond semmit, de egy probat meger. Ingyen van vagy mi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!