Ez most randulas vagy mi?
Figyelt kérdés
A multkori edzesen (valoszinuleg) megrandult az izuletem, a szeles hatizom es a mellizom kozott. Nem egy hirtelen fajdalom volt, pihenes kozben kezdtem el erezni, hogy faj. En randulasra gondolok, viszont mindenhol azt irjak, hogy az duzzanattal, a mozgastartomany beszukulesevel jar, esetleg a bor is elszinezodik, de nekem egyik ilyen tunet sincs, egyszeruen csak faj, mar kb egy hete. Valakinek valami tipp, vagy ez tenyleg randulas lesz?2016. jún. 2. 12:23
1/2 anonim válasza:
Ha semmi jele a rándulásnak, szerintem akkor túl terhelted valamivel. ha csak akkor fáj, amikor dolgoztatod magad, akkor inkább pihenj egy kicsit, és ne használd annyit, mint általában. Más szóval kíméld magad egy kicsit.
2/2 anonim válasza:
Nem használod rendeltetésszerűen a súlyokat, vagy sok volt hirtelen. Mennyivel nyomod és heti hányszor? Lehet hogy sok volt a tömeg. Amúgy szerintem meghúzódott. Azt javaslom egy ideig hanyagold, vagy max kisebbel csináld. Én hagynék egy hetet regenerálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!