Boka sérülés után 1 héttel. Tapasztalatok? Ti mit csináltatok?
8 napja melléléptem és leestem a lépcsőn, rá a bokámra. Utána még jártam is rajta, majd mikor hazaértünk, felpolcoltam és borogatni kezdtem, de utána kb. fél órára már iszonyatos fájdalmam volt.
Elmentem a kerületi rendelésre, ahol a főorvos azt mondta, hogy a röntgenen nem látszik semmi, talán repedt - de akkora a duzzanat, hogy 1 hét múlva kontroll. Tegnap voltam a vizsgálaton és azt mondták, még mindig nagyon ronda, egy hét múlva vehetik le talán. Akkor rögzítőt kell majd hordjak, a röntgen továbbra sem lát semmit. Egyetlen kételyem maradt, mégpedig h a bokám továbbra is óriási, meg van duzzadva, akkor most a röntgen már látott mindent?
Volt már szalagszakadásom 8 éve, de nem emlékszem rá, hogy ilyen pokolian fáj. Az első 3 napban alig voltam képes bármire fájdalomcsillapítás nélkül. A lábamra nem hogy ráállni nem tudnék, de ha csak feltérdelek, olyan szinten feszül, hogy alig vagyok képes bármi másra figyelni. Meddig tart ez a fájdalom és normális, hogy ennyire lassan gyógyul? A doki szerint igen. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!