Átszúrtam a lábam! Vélemény?
Tegnap elestem, és egy vékony, hegyes vaspenge szúródott át a térdem felett (azt hiszem a középső vaskosizmot is érintette, de a külső vaskosizmot biztos érintette). Orvoshoz bizonyos okok miatt nem fordulhatok! Van egy bemeneti nyílás (ez kb. a térdem felett 5cm-re) a kimeneti pedig a hajlatom felett egy picivel. a két nyílás olyan 8-10 cm-re lehet egymástól (nem említettem, de ez a bal lábam). Mélynek nem olyan mélyen ment át, és csak 1-2 csepp vér volt, több nem is. Azt tudni kell, hogy ez a combom kicsit "zsírosabb" mert volt egy törésem, és legyengült a lábam. Miután átszúrta, kicsit hülye is voltam, mert egyből kihúztam a pengét, de na egy kicsit eléggé megrémültem. Ezután gyorsan megtisztítottam, és fertőtlenítettem a 2 sebet, és bekötöztem. Estig nem is fájt, de utána abban a vonalban megduzzadt. Annyira nem fáj, járni is tudok. Tetanusz oltásra nincs szükségem, 1 hónappal ezelőtt egy rozsdás vasdarab állt bele a másik lábamba, és ott a csonthártyát is érte, de akkor is csak 1-2 napig volt rossz.
A válaszokat előre is köszönöm!
Nagyon kemény vagy az biztos :)
De ugye nem valami férfiúi büszkeség miatt nem akarsz orvoshoz menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!