Hogyan kezeljem tovább a sebemet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap eppen kutyasetaltatas kozben a betonon elestem, es egy orasi horzsolas lett a derekamnal. A barátnőm rogton letorolgette vizzel, majd betadinnal fertotlenitette, es sebtapaszt rakott ra! ma leszedtem, de nem tudom
hogyan tovabb?! mert nagyon csunyan nez ki..
2016. jún. 10. 16:01
1/4 anonim válasza:
Ha elfertőződött, menj orvoshoz, ha nem, akkor érdemes szellőzni hagyni a sebet.
2/4 anonim válasza:
Ha ruhával fedve volt és nem szennyeződött, akkor elég volt a fertőtlenítés, ha lehet szellőztesd a sebet, hamarabb gyógyul, de ha gennyes, vagy körben bepirosodik, akkor menj orvoshoz.
3/4 anonim válasza:
Gyógyszertáűrban kérj rá valamilyen kenőcsöt, ami megakadályozza, hogy elfertőződjön és arra is jó, hogy ne ragadjon a sebbe a kötszer.
4/4 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a gyors valaszokat!:) ugy tunik nincs elfertozodve!:)
2016. jún. 10. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!