Mi lehet a combommal? Mivel enyhítsem a fájdalmat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma voltam megkerülni a Velencei-tavat bicajjal. Minden tök jó volt, letekertem, semmi bajom nem volt. Viszont most úgy 1 órája elkezdett fájni a bal combomban az izom. Nem az egész, csak kb a térdemtől a combom feléig. Először gondoltam biztos csak valami húzódás, vagy izomláz, vagy ilyesmi. De egész más a fájdalom, nem olyan érzés. Kicsit mintha fel akarna robbanni a lábam, vagy nem tudom. Ahányszor rálépek, sírni tudnék, pedig nem vagyok egyáltalán nyafogós. A fájdalom egyre csak fokozódik, érzem, ezért kezdek kicsit aggódni.
Szerintetek?
A válaszokat előre is köszönöm!
2016. máj. 28. 23:12
1/3 anonim válasza:
Nem tudom hogy mi lehet vele de ne nyújtsd mert attől mégjobban feszülni fog.
2/3 anonim válasza:
Ez izomgörcs, olvasd ezt el: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!