Mivel enyhítsem a fájdalmat?
Figyelt kérdés
Pár órája sütni próbáltam. Nem jött össze, és rámfolyt a forró olaj. Még nem volt teljessen forró, annyira nem vészes, de rohadtul fáj. A kezem kicsit lila vagy piros nem is tudom, és aprócska hólyagok vannak rajta. Mit tudok vele csinálni?2014. okt. 6. 20:33
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Utána hideg víz alá tetted? Azon kívül mást az égéssel sajnos nem lehet, hacsak nincs otthon aloe vera növényed, az jó lehet rá. Amúgy meg hamar elmúlik. addig próbálj meg nem figyelni rá.
3/3 A kérdező kommentje:
igen, folyattam rá a vizet. Nincs otthon aloevera meg semmi krém vagy bármi ami jó lenne rá. Meg amúgysem tudom, hogy ilyenkor lehet rá tenni valamit? Nem lesz mégnagyobb a baj?
2014. okt. 6. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!