Kérdés azokhoz, akiknek volt rögzítve fémmel végtagjuk (? )
Eltört a csuklóm darabosan és megrögzítették fémmel már egy éve. DE azóta szerintem amiatt nem tudom még mindig rendesen használni a csuklóm , főleg azért mert féltem, hiszen ha beleverem valahová a kezem, akkor a fémet verem oda és jobban fáj, mint amúgy. Az is zavar, hogy néha úgy érzem elnyom valami ideget és ilyenkor lezsibbad a kezem (z akkor szokott előfordulni ha támaszkodok rajta vagy valami).
És a kérdésem az lenne, hogy van itt olyan, aki kivetette később a fémet belőle? És ha igen miért? Illetve jobb lett utána? Vagy másabb lett?Hogy néz ki egy ilyen műtét, és mennyi a regenerálódási ideje?
(19/L)
Van olyan fém amit ki kell venni, van olyan amit ki lehet, és van olyan amit tilos kivenni.
Beszéld meg az orvosoddal a lehetőségeket. Célszerű azzal aki anno betette őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!