Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ma lejött az egyik hátsó...

Ma lejött az egyik hátsó rágófogamról a korona (5 éve volt rögzítve). Vissza lehet ragasztatni?

Figyelt kérdés
Mit csináljak vele? Ráharaphatok a lecsiszolt, lapos felületre vagy inkább ne? Nagyon köszönöm a normális válaszokat!
2010. szept. 24. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
velem ez volt, csak bal alsó ötössel. igen, visszaragasztják! ki ne dobd! kérj sos időpontot a dokitól.
2010. szept. 24. 19:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Neked mennyi idő után jött le? Könnyen megy a visszaragasztás? Fizetni kell érte, ha SZTK-ás orvos csinálja?

2010. szept. 24. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1 perc alatt visszaragasztja, de addig a csiszolt felületet ne igen csesztesd, mert aztán nem fog passzolni, pontosabban esetleg vacakolni kell majd vele.

10 évet illene kibírnia, nekem van már 20 éves is, meg egy (dupla), ami kb 12 év után esett le, de aztán 8 éve fenn van azóta megint.

2010. szept. 24. 23:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Első voltam: nekem kb. 3-4 év után esett le, intenzív rágózás közben, egy színházi előadás előtt - ahogy annak lennie kell :)

Ahogy írtam, ez nekem a bal alsó 5-ös, szóval, minden étkezésnél erősen ki van a rágásnak téve. Maszeknál csináltattam, vele is ragasztattam vissza, az 3000 ft volt. Azóta sincs vele problémám (előtte se volt). Ahogy az előttem levő is írta, pár perc alatt visszateszik.

Tényleg ne nagyon rágj az érintett foggal a szerelésig, ha nem muszáj.

2010. szept. 25. 04:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm megnyugtató válaszaitokat!:)
2010. szept. 25. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!